08-400 719 20                       info@solnakontor.se

En unik möjlighet att hyra fönsterkontor

Solna Kontor erbjuder möjligheten att hyra fönsterkontor för den som söker en professionell arbetsplats. Fönsterkontoren är utrustade med allt du behöver för att kunna fokusera på ditt arbete, inklusive skrivbord, bekväma stolar och tillgång till trådlöst internet. Du kan också enkelt ansluta din egen dator och annan teknik om du så önskar.

Som hyresgäst hos oss har du också tillgång till gemensamma utrymmen såsom konferensrum och pentry, där du kan ta en paus och socialisera dig med andra hyresgäster.

Kontakta oss idag för att boka ditt fönsterkontor eller för att få mer information om våra tjänster.

Vad är fördelarna med ett fönsterkontor?

 

  1. Dagsljus: Fönsterkontor ger tillgång till dagsljus, vilket kan hjälpa till att öka produktiviteten och välbefinnandet hos de som arbetar i kontoret. Dagsljus kan också hjälpa till att minska trötthet och huvudvärk, samt öka koncentrationen och kreativiteten.

  2. Utomhusvy: Fönsterkontor ger också tillgång till en utomhusvy, vilket kan ge en känsla av frihet och avkoppling. Det kan också hjälpa till att reducera stress och öka motivationen.

  3. Luftcirkulation: Fönsterkontor ger också en bättre luftcirkulation, eftersom fönstren kan öppnas och lufta ut kontoret. Detta kan hjälpa till att förbättra luftkvaliteten.

Prisexempel fönsterkontor

Standardkontor 10 kvm

Kontor för 1 – 2 personer.

Pris från 3 500 kr exklusive moms.

Större fönsterkontor 12-16 kvm

Kontor för 2 – 4 personer

Pris från 3 900 kr exklusive moms.

Hos oss ingår inte bara ett kontor, det finns många fler fördelar med att bli kund hos oss. Klicka på knappen nedan för att läsa mer om varför du bör välja oss.