08-400 719 20                       info@solnakontor.se

Praktiska små och stora kontorsutrymmen utan fönster

Vi erbjuder ett brett utbud av kontorsutrymmen som passar dina behov. Våra utrymmen är flexibla och vi har något för alla, oavsett om du är en start-up eller ett etablerat företag. I vårt sortiment av kontor har vi bland annat rum på 10 kvm utan fönster. Dessa rum erbjuder många fördelar för dig och ditt företag. För det första är de kostnadseffektiva. Eftersom dessa rum inte har den utsikten som våra fönsterkontor har, är de billigare att hyra. Detta gör att du kan spara pengar på hyran och istället använda pengarna till andra ändamål.

Ett kontor utan fönster kan hjälpa till att minska distraktioner och öka produktiviteten. I våra kontorsutrymmen utan fönster har du också mer kontroll över belysningen i rummet. Detta kan vara fördelaktigt för vissa typer av arbete, som exempelvis grafisk design eller fotografering.

Slutligen ger våra kontorsutrymmen utan fönster en mer privat sfär eftersom det är svårt för personer utanför kontoret och i korridoren att se in i rummen.

Om du letar efter ett kostnadseffektivt och produktivt kontorsutrymme, är våra kontorsutrymmen utan fönster det rätta valet för dig. Kontakta oss idag för att boka ett besök och se våra utrymmen. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Prisexempel

Standardkontor 10 kvm, ej fönster

Kontor för 1 – 2 personer.

Pris från 2 250 kr exklusive moms.