08-400 719 20                       info@solnakontor.se

Ett företagshotell i hjärtat av Solna

Välkommen till Solnakontor, ett företagshotell i hjärtat av Solna.

Vårt kontorshotell drivs och förvaltas av fastighetsägaren och har blivit ett populärt val för företag inom bland annat service, IT och kunskap. Med våra ”nyckelfärdiga” kontorsplatser kan du enkelt komma igång med din verksamhet utan att behöva oroa dig för de praktiska detaljerna.

Vi erbjuder prisvärda kontorsplatser för små och medelstora företag, och vårt läge nära Solna Centrum och Karolinska Sjukhuset gör oss till det perfekta valet för företag som har en önskan om att etablera sig i Solna.

När du hyr ett kontorsrum hos oss kan du vara säker på att du får en fördelaktig hyra och bra parkerings- och förvaringsmöjligheter. Våra ”nyckelfärdiga” kontorsplatser gör det enkelt för dig att komma igång och börja arbeta direkt.

Vi hoppas att du vill välja något av våra många kontorsrum och vi ser fram emot att hjälpa dig att få ut det mesta av din arbetsdag.

Välkommen att kontakta oss!

☎ 020-198 000

✉ info@solnakontor.se

Hyra ett kontor eller förråd?

Vänligen fyll i formuläret nedan och vad du är intresserad av. Vi återkopplar snarast möjligt för att hitta ett erbjudande som passar dig.