08-400 719 20                       info@solnakontor.se

Kontor Stockholm

De senaste åren har efterfrågan på kontor i Stockholm ökat och många ser fördelarna med att hyra kontor i Stockholm. Solna kontor ligger fantastiskt beläget, med närhet till Stockholm city, samtidigt som hyrorna kan hållas låga. Det passar perfekt för dig som precis startat ett företag och vill ha fullständig service till ett förmånligt pris. När du googlar ”Kontor Stockholm” eller ”Hyra kontor Stockholm”, har du ett brett utbud att välja på. Coworking spaces, privata kontor och traditionella kontorshotell. Google ger dig många alternativ och det gör det till en svårnavigerad djungel. Att välja kontor i Stockholm är inte lätt. På Solna Kontor anser vi att det finns tre faktorer att jämföra när du väljer att hyra kontor i Stockholm:

  1. Pris
  2. Läge
  3. Servicenivå

Hyra kontor i Stockholm

Att hålla låga kostnader i början av ett företags resa är viktigt för att få god ekonomi på sikt. Det gör att mer pengar kan läggas på investeringar som utvecklar företagets verksamhet. På Solna Kontor har vi tre olika kontor för att tillgodose alla verksamheters behov. Vårt mest förmånliga rum är standardkontor 10 kvm. Här är hyran från 2 250 kronor exklusive moms per månad och det finns plats för 1-2 personer. Standardkontor 10 kvm med fönster har en hyra på 3 500 kronor exklusive moms per månad. Slutligen har vi våra större kontor på 12-16 kvm. De rymmer 2-4 personer och hyrs ut från 3 900 kronor exklusive moms per månad. Rummen är givetvis fullt utrustade med alla möbler du behöver, och uppsägningstiden är kort, endast tre månader. Det är annars vanligt med långa uppsägningstider på 9 månader eller mer.

Att hyra kontor av Solna Kontor innebär att du slipper sitta med långa hyreskontrakt när verksamheten utvecklas.

Kontorslokal hyra

Solna Kontor ligger fantastiskt beläget med närhet till allt. Med bil tar det mindre än en kvart till centrum av Stockholm. Det är dessutom enkelt att ta sig kollektivt mellan Stockholm och Solna! Solna station ligger på cirka 10 minuters gångavstånd och här tar du enkelt tåget in till Stockholm. I området ligger ett flertal restauranger och gym, och en kort promenad härifrån finner du Solna Centrum med ytterligare butiker samt Solna Station. Solna Kontor ligger beläget så att du har nära till allt och med bil tar du dig snabbt till både Karolinska och Stockholm centrum. Du har dessutom bättre tillgång till parkeringsplatser. Området har en enorm potential när Stockholm växer för varje år och de två stadsdelarna blir allt mer sammankopplade. Närhet till allt, i kombination med ett förmånligt pris, gör Solna Kontor till ett ypperligt val när du ska hyra kontor i Stockholm.

Kontorsplats Stockholm

På Solna Kontor vill vi ge dig de bästa förutsättningarna för att du ska kunna fokusera på din verksamhet. Utöver närhet till Stockholm city och förmånliga priser, ingår även många faciliteter i hyran.

Veckovis städning

Varje vecka genomförs en enklare städning av kontoren och gemensamma utrymmen rengörs. På kontoren sker det dammtorkning samt städning av golv, utöver tömningen av sopor.

Mötesrum

Vi har gemensamma mötesrum att boka när platsen på kontoret inte räcker till. I mötesrummet finns även tillgång till whiteboard. Gemensamma pentry samt duschar. I byggnaden finns kök där enklare matlagning kan genomföras. Köken är fullt utrustade med porslin och alla köksredskap du behöver. Duscharna passar perfekt för dig som cykelpendlar och behöver duscha innan arbetsdagens start.

Posthantering

Det finns möjlighet att registrera din företagsadress hos oss på Solna Kontor. En gång om dagen sorteras posten i receptionen, för att sedan delas ut.

Förråd att hyra

Det är svårt att i förväg beräkna behovet av förvaring för ditt företag och det varierar mellan olika verksamheter. Vi på Solna Kontor erbjuder därför förråd att hyra till ett förmånligt pris – Från 150 kr/kvm och månad.

Tillgång dygnet runt

Till Solna Kontor har du tillgång dygnet runt för största flexibilitet. Du har tillgång till både förråd och kontor, och kan jobba på de tider som passar dig bäst.

Hyra kontor

På Solna Kontor kombinerar vi det bästa av tre världar när du ska hyra kontor i Stockholm: förmånliga priser, fantastiskt läge och en service som ger dig möjlighet att fokusera på din verksamhet. Det är ett perfekt kontor att hyra i Stockholm, oavsett om du jobbar som frilans eller precis har startat ett företag. Korta bindningstider ger hög flexibilitet och kontorsförråd finns att hyra, så att du enkelt kan komplettera kontoret med förvaringsutrymme, om det krävs för din verksamhet. Här har du alla förutsättningar för att kunna utveckla din verksamhet. Läget gör att allt är inom räckhåll, samtidigt som priserna är förmånliga.

Lediga lokaler

Vi har för tillfället lediga kontor. Välkommen att ta kontakt med oss redan idag för att säkra ett kontorsrum. 
Du når oss lättast på info@solnakontor.se eller via kontaktformuläret längst ned på vår webbplats. Vi hörs!